viernes, 29 de julio de 2011

Cervesa Guldenberg

Aquesta cervesa pren el nom de l'antiga abadia de Guldenberg (tot i que mai s'ha elaborat allà), és a Wevelgem, el poble d'on és original el cerveser que va crear la seva fòrmula. És d'un color ros daurat amb un punt tèrbol que es veu millor a contrallum. Té 8,5º, que queden molt ben intergrats en el conjunt de la cervesa i no molesten al paladar. En nas ens dóna uns aromes a fruita; amb la curiositat que en boca té un punt amarg que contrasta amb aquesta olor, ve donat pel llúpol especial que porta. Amb una bombolla de gas molt fina, ajuda a que sigui molt amable de veure. Correspon al que coneixem com a Triple Belga amb cos i molt bons gustos al paladar.

2 comentarios:

  1. Divendres a sa tarda vaig tenir es plaer de tasta aquesta cervesa. Molt bona cervesa, per beure amb paciència. Bon retorn a ca'l Veguer després de temps de no poder visitar-lo! Si teniu l'oportunitat tasteu-la, no us deixara indiferents!

    ResponderEliminar
  2. Una de les millors belgues que he probat. Molt equilibrada i agradable. El millor d'aquesta cervesa és que, tot i tenir un 8,5% no embafa gens. Si encara la trobeu, us la recomano!

    ResponderEliminar