viernes, 18 de noviembre de 2011

Cervesa Gouden Carolus Christmas

La Cervesa Gouden Carolus Christmas es torna a fabricar desde el 2002, després d'uns anys sense fer-ho. Es fabrica a finals d'agost i de seguida es guarda  i reposa fins al novembre a les caves de la cerveseria, fins a obtenir un equilibri òptim. Està feta segons una recepta antiga.
Està elaborada amb 3 tipus de llúpol i se li afegeix 6 tipus d'espècies que la fan una cervesa especial. Té uns aromes intensos de vainilla, fruites del bosc i alcohol (té 10,5º, però estan mot ben integrats i no molesten en boca). Té un color vermell rubí enfosquit. En boca, té un sabor fort però molt equilibrat, amb gustos que ens recorda cafè, xocolata i malta torrada. A mida que agafa temperatura, evoluciona i ens dona un gust de vi de Porto amb tocs de fusta. Una cervesa genial....per disfrutar-la!!
Amb aquesta grandíssima cervesa comencem la temporada de cerveses belgues d'edició especial de Nadal (hivern)........i vindran més...!!

2 comentarios:

  1. La meva preferida entre les de Nadal que he probat. El seu gust recorda molt als bastonets de caramel (suposo que per l'anís estrellat), però la dolçor no tapa els múltiples matissos que té. Realment val la pena probar-la i repetir-la. Una gran cervesa!

    ResponderEliminar
  2. ... Sense cap mena de dubte la millor cervesa de Nadal, dubto que les que hem puguin faltar per tastar la superin. Elegant, perfumada, floral, melosa, avellutada ... amb cos i elegància ... una autèntica delicia pel paladar per gaudir-la pausadament per disfrutar-ne de tots els seus matisos

    ResponderEliminar