jueves, 9 de febrero de 2012

Gouden Carolus Classic

Ja hemt tornat de les vacances amb ganes d'oferir-vos moltes novetats perque us ho passeus molt bé amb aquestes noves cerveses.
La "Classic" de Gouden Carolus és una cervesa d'alta fermentació, produïda de manera totalment artesanal: comta amb una barreja de maltes seleccionades molt acuradament, torrades i enfosquides segons el seu mètode clàssic i sense cap tipus d'aditius. En la tercera fermentació és quan es produeix el procés de maduració. Madura dins de barriques d'Oporto i ho fa en les mateixes caves de la companyia cervecera. Com a resultat ens dóna una excel.lent cervesa amb un toc afruitat molt lleuger, molt cos, textura, una escuma persistent i molt agradable i un aroma molt refinat. Conté 8,5º.
Es diu que és de conservació ilimitada i que millora amb el temps.

2 comentarios:

  1. Hola Jesús ,
    T' escric aquest comentari per a veure si em surt be. Només dir-te que vull provar aquesta cervesa avui a la tarda, haig d' estar a la última.
    See you

    ResponderEliminar
  2. Ja l'he provada i m'ha encantat .Te un gust de regalesia espectacular. Per a repetir, molt fàcil de beure.
    Aprofitant l'avinentesa us vull recomanar la Gonzo Imperial Porter que el Jesús te amagada, si us agrada la çervesa negra no ho dubteu es la millor que he provat mai

    ResponderEliminar