martes, 29 de abril de 2014

Westbrook IPA

Westbrook IPA ens sorprèn amb aquesta cervesa en format de llauna: el seu elaborador (Westbrook Brewing Co) ens asegura que pel fet de que no li toca la llum, fa que els aromes dels llúpols es mantinguin més frescos.
Amb una base de maltes Pale, Munich i Caparils són suficients per obtenir aquest sabor tan agradable; i la barreja de 4 llúpols americans li donen un aroma excel.lent a IPA americana. Aquests llúpols s'afegeixen quatre vegades en el "boiler" i 2 vegades més en la fermentació per aconseguir una experiència de llúpol complexa i per estrats.
De color groc, lleugerament ambarina, lleugerament tèrbola i amb una escuma de persistènmcia mitja. En nas, a més a més, s'aprecien aromes de fruita tropical, cítrics i notes d'herbes i una lleugera presència de les maltes. En boca és molt refrescant, amb una amargor important i un postgust cítric.
 Conté 6,8º.

3 comentarios:

  1. No se si la llauna fa que els aromes es conservin millor, però val a dir que aquesta IPA te una de les millors fragàncies que he pogut catar últimament.

    ResponderEliminar
  2. Cert, és molt aromàtica! I també té molt bon gust.A good one

    ResponderEliminar