jueves, 28 de febrero de 2013

Wildeman Farmhouse IPA (Flying Dog)

FluyingDog es presenta una altra de les seves genialitats: Wildeman Farmhouse Ipa; una clara interpretació del que és un Saison Belga. A grans trets una "saison" és una cervesa de temporada estival, normalment molt afruitada, cítrica, una mica àcida i amb un perfil llupulat. El seu origen es remonta a les granges belgues de Valònia (i d'aquesta tradició ve l'apelatiu de "Farmhouse" que li ha posat Flying Dog). Aquesta Wildeman ve a ser un híbrid entre una IPA i una Saison.

Anem al tast de la Wildeman: és de color ataronjat amb un punt tèrbol pels sediments que té en suspensió. De bombolla mitjana té una escuma abundant i persistent d'una textura cremosa i molt esponjosa. En nas té un aroma molt intens i molt afruitat (fruita madura). En boca és seca i refrescant amb un punt àcid i l'amarg del llúpol americà, amb moltes notes cítriques. Té un final llarg i agradable. Conté 7,5º.

Estic d'acord amb el meu amic Guillem: "Una excel·lent cervesa molt i molt refrescant d'aquelles que podries anar bebent pintes i pintes."

1 comentario:

  1. Això és la grandesa del món de la cervesa, descobrir estils clàssics, fussió d'estils ... sorpendre't amb nous gustos i matisos ... en definitiva enrriquir i educar el nostre paladar, tota una experiència molt i molt exitant

    ResponderEliminar